Recycling

Slide background

RECYCLING

Kwaliteit kent geen bovengrens

Bij het demonteren en slopen van woningen, industrie en bedrijven verwerken wij het sloop- en bouwpuin onder meer tot herbruikbare, gecertificeerde granulaten voor de wegenbouw of als toeslagmateriaal voor de asfalt- en betonindustrie. Ook ander vrijgekomen materiaal zoals staal, koper en hout wordt door ons op een maatschappelijk verantwoorde wijze, gescheiden en verwerkt. Dit recyclen doen wij op één van onze 3 gespecialiseerde bedrijven. Wij beschikken over de productcertificaten BSB BRL 2506 en KOMO BRL 2506 die alleen op basis van strenge milieuhygiënische en technische specificaties worden toegekend.

Wegenbouw
Onze granulaatproducten worden veel gebruikt als verhardingslaag voor in de wegenbouw, het granulaat wordt gemaakt van secundair bouwafval. Het puin kan door ons worden opgehaald of op afspraak worden bezorgd.

Puin zelf brengen en storten
Wij verwerken ook kleinere hoeveelheden in onze puinrecycling. Ben je in het bezit van zo’n kleine hoeveelheid puin? Breng en stort het bij ons.

MVO

Wij scheiden en verwerken op maatschappelijk verantwoorde wijze

Gecertificeerd

KOMO
attest productcertificaat

Menggranulaat

Menggranulaten 0/31,5mm
Hydraulisch menggranulaat 0/0,45mm

Gebroken puin als verhardingslaag

Wij zijn in staat om met onze geavanceerde en krachtige puinbreker een uitstekend recyclingproduct te leveren. Ons gebroken puin gaat voor driekwart naar de wegenbouw om daar gebruikt te worden als verhardingslaag.

Planken, palen en balken in alle maten

Laat u verrassen door het brede assortiment aan nieuw en gebruikt hout. Zo vindt u bij ons een veelheid aan planken, palen, plaatmateriaal, vloerhout, tuinhout in alle denkbare maten.

Inzet en specialistisch vakmanschap

Wij voldoen volledig aan alle vereiste veiligheidseisen en verzorgen het gehele traject van sloopwerk tot en met de recycling. We beschikken over ondermeer KOMO KEC-GRA-05-9189 voor recyclinggranulaat.

Op maat zagen en schaven

Wij hebben een uitgebreid en professioneel gereedschapspark om uw hout exact op maat te zagen of te schaven. Vraag het ons gerust, want dat bespaart u veel werk.